Erbjudanden och förmåner

Ett medlemskap blir snabbt en lönsam affär.

Med återbäring, rabatter, bonus och erbjudanden blir medlemskapet snabbt en lönsam affär.

Medlemserbjudanden varje månad

Varje månad får du lite extra bra pris på ett antal produkter på OKQ8:s stationer. Det kan vara drickbart, ätbart, något till semestern eller tillbehör till bilen. Spana in månadens erbjudanden.

Återbäring på det du handlar

Ju mer du handlar och tankar hos OKQ8, desto mer får du tillbaka.

Rabatter & erbjudanden från våra samarbetspartners

Vad sägs som extra bra priser på till exempel nöjesaktiviteter, resor och hotellvistelser? Här hittar du aktuella rabatter.

Sjätte koppen gratis

OKQ8 bjuder alla OK-medlemmar på var sjätte kopp kaffe. Fråga om kaffekortet i kassan. Läs om OKQ8:s kaffe.

Bonus på vardagsköpen på OKQ8 VISA-kortet

Kortet är gratis och ger dig bonus på dina köp utanför OKQ8. Du kan dessutom dubbla bonusen genom att lösa in din den på stationen! Läs mer och ansök här.

Medlemspris på BackUp

En sällsynt bra tilläggsförsäkring från OKQ8 som täcker det mesta. Slipp dyra självrisker för 75 kr/mån (ordinarie fr. 89 kr/mån). Läs mer och skaffa här.

Var sjätte tvätt gratis

Tänk på miljön - tvätta på station! OKQ8 är marknadsledande på biltvätt - och att tvätta på station är en bra investering både för bilen och miljön. Som medlem får du alltid var sjätte tvätt gratis! Läs mer om OKQ8:s 460 tvättanläggningar

Rabatt på Vi Bilägare

Sveriges största biltidning! Vi Bilägare är Sveriges största biltidning och ges ut av OK Förlaget. Läs mer och skaffa en prenumeration här.

Spara med ränta

Spara på OK Sparkonto* – upp till 3,0%. Kontot har också avgiftsfria insättningar och uttag. Löser du inte in den årliga återbäringschecken sparas pengarna på kontot.

Medlemsbous på el

Producerad av vind, vatten eller sol. OKQ8 erbjuder förmånliga elavtal med medlemsbonus till dig som är medlem i OK. Du kan dessutom vara med och bidra till att träd planteras via Vi-skogen! Läs mer och teckna elavtal här.

Bonus på villaolja hos OKQ8

Välj milljöolja. OKQ8 har lång erfarenhet av att leverera villaolja till konkurrenskraftiga priser och kan erbjuda en möjlighet att sprida kostnaden över året. Du får dessutom 50 kronor per kubikmeter i medlemsbonus. Läs mer om villaolja här.

Prisavdrag hos Fonus

På anhörigs begravning och gravsten. Hos Fonus får du som OK-medlem 500 kronor lägre kostnad vid anhörigs begravning och 2 000 kronor avdrag vid köp av gravsten för minst 14 000 kronor.  Läs mer och ta del av förmånen här.

Rabatt hos familjens jurist

Rådgivning efter just din situation. Som medlem hos oss får du också 750 kr rabatt på den första konsultationstimmen hos Familjens Jurist. Oavsett om ditt ärende rör ekonomi, relationer eller avtal. Läs mer och ta del av förmånen här.
* Viktigt! - Sparkontot omfattas inte av insättningsgaranti OK ekonomisk förenings sparkonto omfattas inte av den statliga insättningsgarantin. Det innebär att dina insatta medel kan gå förlorade om föreningen går i konkurs eller har betalningssvårigheter. Mer information om föreningens verksamhet, ekonomi och användning av finansiella medel, hittar du under Om OK.OK:s inlåningsverksamhet är registrerad hos Finansinspektionen enligt lag (2004:299) om inlåningsverksamhet. Lagen i sig har upphört att gälla, men OK-föreningarna har enligt riksdagsbeslut rätt att fortsätta sin inlåningsverksamhet som om lagen fortfarande gällde.
Läs om medlemskap