Så bidrar våra bemannade stationer till en levande landsbygd!

Så bidrar våra bemannade stationer till en levande landsbygd!

Tänk vad tråkigt om du bara kunde tanka och sedan var det klart, vad är en tankning utan en glass liksom? Och tänk vad trevligt det är att komma in till en station som är bemannad ändå!

Bemannade stationer skapar allt från trygghet och trevliga känslor, till möjligheter. Mängder av möjligheter som underlättar och gör dagarna, och kvällarna, lite enklare för oss alla. Som när fredagsmyset ska dra i gång och du inser att det inte finns något “fredagsmys” hemma. Eller när något krånglar med bilen och du behöver råd om hur du kan fixa det. Eller när ni är på väg hem från fotbollsträningen och det osar hunger från bilen, då är det bara att svänga in och lösa en grillad eller två för att återfå friden. Då finns den där, din bemannade station.

Men inte nog med att bemannade stationer har massa goa grejer på lager när du behöver det och gör tankningen roligare, bemannade stationer skapar arbetstillfällen och de är för många en lokal samlingspunkt där man kan prata om ditten och datten. En plats där man kan ta en kopp nybryggd kaffe och nybakad bulle tillsammans med någon man känner, eller någon man nyss träffade! Bemannade stationer är alltså sociala platser med massa goa grejer, som också skapar liv och rörelse på landsbygden!

På OK Värmland är vi övertygade om en sak; att Värmland ska få fortsätta vara så fantastiskt som det är. Därför har vi bestämt att vinsten alltid, på olika sätt, ska gå tillbaka till Värmland. Bland annat till att kunna driva bemannade stationer. Tack vare våra 65 000 medlemmar skapas möjligheten till bemannade OKQ8-stationer, och ju fler medlemmar vi är desto fler bemannade stationer kan vi driva runt om i Värmland.

Vill du också vara med och bidra till en levande landsbygd? På okvarmland.se/medlemskap/medlem kan du bli medlem och vara en del av att stötta bemannade stationer och den värmländska landsbygden.