Vad är hållbar utveckling för oss på OK Värmland?

Vad är hållbar utveckling för oss på OK Värmland?

Enkelt beskrivet kan man säga att hållbar utveckling är ett begrepp som sammanfattar den önskvärda utvecklingen av samhället. På OK Värmland är vårt mål att alltid bidra till en bättre framtid och på så vis också hållbar utveckling. Genom våra 30 stationer som servicepunkter på orten skapar vi möjligheter att leva, resa och bo i hela Värmland. Men arbetet slutar inte där. För att vara med och bidra till liv och rörelse i hela länet är det även viktigt att vi bidrar till minskat klimatavtryck. Genom aktiva, långsiktiga och hållbara val kan vi, tillsammans, bidra till hållbar utveckling för Värmland. Vill du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete kan du göra det här!

5 saker i OK Värmlands hållbarhetsarbete som du kan ta del av:

♻️ Tvätta din bil smartare
Hos OK Värmland använder vi framtidens reningsverk – biologiska reningsverk, som alla våra tvättanläggningar är utrustade med.

♻️ Minska klimatpåverkan - tanka grönare
På våra stationer hittar du en uppsjö av gröna alternativ som GoEasy, Neste MY HVO100 och Biogas. Här kan du läsa mer om våra drivmedel.

♻️ Njut av grönt kaffe
Har du smakat vårt fantastiskt goda kaffe från Starbucks? På alla stationer kan du avnjuta en riktigt god kopp och vara säker på att kaffet alltid är 100% hållbart odlat.

♻️ God service på våra stationer
Vi på OK Värmland värnar om våra anställda och våra kunder. För oss är det viktigt med nöjda medarbetare och ett bra arbetsklimat då det går hand i hand med god service. Ett gott arbetsklimat och nöjda medarbetare bidrar till en god stämning och ett trevligt bemötande, vilket också betyder glada och nöjda kunder på våra stationer.

♻️ Medlemskap i OK Värmland
Som medlem i OK Värmland är du också med och bidrar till ett hållbart Värmland. Bland annat är du som medlem med och bidrar till:

• Stationers överlevnad på landsbygden och därmed en levande landsbygd
• Möjligheter till fler jobb och sommarjobb
• Föreningslivet
• Möjligheten till kulturprojekt
• Stöd till ungdomssatsningar
• Och mycket mer…

Här kan du läsa mer om medlemskap och bli medlem!